Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

[HELP]Auto Blogging Software Not Posting
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: [HELP]Auto Blogging Software Not Posting
****
#6310
[HELP]Auto Blogging Software Not Posting 4 Years, 10 Months ago Karma: 0
I'm currently using Auto Blogging Software version 1.0 Public Release 297.

I'm using PLR Articles to post on my blogspot blog. The blog and articles load correctly but when I posted the articles(Clicked "Post All Marked Items"), the software shows Finished Posting..! at the bottom left. But when I checked on my blog, there were no post made.

I have run the software as Administrator, put the software in Antivirus Trusted list and windows firewall. I even try posting while antivirus and firewall disabled but still the same. I'm using current version of .NET (4.5).

Edit: Tried the most recent ABS also still no luck.
magico
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2012/10/15 02:23 By magico.
The administrator has disabled public write access.
 
#6314
Re: [HELP]Auto Blogging Software Not Posting 4 Years, 10 Months ago Karma: 17
Before pressing the post button, did you select the articles that have to be posted?

Also, did you check your blog' dashboard to see if the posts were scheduled actually?

Let me know.

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#6315
Re: [HELP]Auto Blogging Software Not Posting 4 Years, 10 Months ago Karma: 0
I am sure the articles was selected. I use the select all, then there will new button saying Post All Selected and I pressed it. The software does show it is posting the articles.

Yes, I checked the dashboard, but no post was made.

Edit: I tried to post PLR, not feed. Haven't try posting feed yet.
magico
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2012/10/16 07:52 By magico.
The administrator has disabled public write access.
 
#6316
Re: [HELP]Auto Blogging Software Not Posting 4 Years, 10 Months ago Karma: 17
Open the software' install folder and create an empty text file named ErrLog there. Then try making some posts, close the software, open this text file and see if the software has written anything onto it and send me.

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#6317
Re: [HELP]Auto Blogging Software Not Posting 4 Years, 10 Months ago Karma: 0
Sent the log.
magico
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2012/10/16 09:40 By magico.
The administrator has disabled public write access.
 
#6901
Re: [HELP]Auto Blogging Software Not Posting 3 Years, 10 Months ago Karma: 0
you need to delete all files from data folder and restart the program and it works very well , samething happend to me , but it worked again.
magico
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1