Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Program problem?
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Program problem?
#919
Program problem? 7 Years, 3 Months ago Karma: 0
Hello,

I just installed and started using this program.

But, I ran into a problem...

When I'm at the "Add New Feed" window, there's a message in the bottom left corner that says; "Trying to read the content..!"

The program just hangs during this step and it doesn't do anything.
The "Finish" button is grayed out, so I can't click it either.

What can I do to make it work? Am I doing something wrong?

Thanks in advance!


P.S. - I'm running the program on the Windows 7 OS
magico
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#921
Re: Program problem? 7 Years, 3 Months ago Karma: 17
What is the feed url that you're trying to add?

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#922
Re:Program problem? 7 Years, 3 Months ago Karma: 0
I have tried several different feed urls with the same results. Here's the most recent one I tried: feeds.feedburner.com/thegolfblog/LcgY

Thanks!
magico
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#925
Re:Program problem? 7 Years, 3 Months ago Karma: 17
I tried it and it worked. Click on Add Feed URL, then enter some name to identify this feed, then press the button scan. Wait for a while and a message pops up asking you if that's the content. Press yes to it.

Tell me how it goes.

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#927
Re:Program problem? 7 Years, 3 Months ago Karma: 0
OK, thanks for your help!

I got it to work. Here's what I had to do:

I had to enter the feed URL on the "Add Feed" tab first.

Then click on the "Post Extraction" tab and select "NO" under the translation area.

Then select the blog I wanted under the "Add to the Blog" drop down menu.

Then I had to go back to the "Add Feed" tab and select "Start Scan"

It then scanned and switched to the "Post Extraction" tab when it was done scanning.

Finally, I had to click the "Finish!!!" button.


Thanks again for helping me out!
magico
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1