Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

[Bug Fixed] Unicode Characters in Posts
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 123
TOPIC: [Bug Fixed] Unicode Characters in Posts
*
#97
[Bug Fixed] Unicode Characters in Posts 7 Years, 6 Months ago Karma: 2
Rss Looks like this

Code:

 <p>For many years, the domain of men’s underwear has remained firmly divided into two camps:  briefs and boxers. However, over the last few decades, the variety and trends in men’s underwear have evolved significantly – so much that owning fashionable underwear has become as important to many men as owning trendy outer garments!</p>


On the post on the blog it looks like this

Code:

For many years, the domain of men’s underwear has remained firmly divided into two camps:  briefs and boxers. However, over the last few decades, the variety and trends in men’s underwear have evolved significantly â€“ so much that owning fashionable underwear has become as important to many men as owning trendy outer garments!


============

When i download the rss form my source got some lil errors on the titles shows like this:

Lexmark&#8217;s docmp simplifies document storage and retrieval

============

just noticing
magico
Junior Boarder
Posts: 27
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2010/04/02 21:33 By magico.
The administrator has disabled public write access.
 
#98
Re: Bug Found 7 Years, 6 Months ago Karma: 17
Thanks for reporting. Does the posts look fine in the software window? Which method of extraction did you use?

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#99
Re: Bug Found 7 Years, 6 Months ago Karma: 2
the post looks fine in the software windo. The method extraccion its using propietary methods

theres is no problem getting the post its looks fine but when the soft post in the blog thats when u get those crappy letters
magico
Junior Boarder
Posts: 27
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#103
Re:[BUG] Unicode Characters in Posts 7 Years, 6 Months ago Karma: 0
me to facing same problem
magico
Fresh Boarder
Posts: 6
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#105
Re:[BUG] Unicode Characters in Posts 7 Years, 6 Months ago Karma: 2
anyway to get this fix soon ?
coz im really stuck at this
All my post looks pretty fake with these errors
magico
Junior Boarder
Posts: 27
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#107
Re:[BUG] Unicode Characters in Posts 7 Years, 6 Months ago Karma: 2
Carty wrote:
Please excuse me. I will issue an update in a couple of days.

Regards,
Carty..


that will be great coz i CAN NOT create blogs atm

thx
magico
Junior Boarder
Posts: 27
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 123